Морган Фрийман и Дейвид Атънбъро ще са гласовете на нова поредица

...
Морган Фрийман и Дейвид Атънбъро ще са гласовете на нова поредица
Коментари Харесай

Морган Фрийман и Дейвид Атънбъро ще озвучават нов сериал за природата на Netflix

Морган Фрийман и Дейвид Атънбъро ще са гласовете на нова поредност за природата за. Актьорът и естествоизпитателят са ангажирани да водят документалния сериал от 6 елементи, оповестиха от стрийминг колоса.

е поредност от шест епизода от, чиято премиера ще бъде на 22 ноември. Шоуто употребява фрагменти от дивата природа и специфични резултати, „ с цел да изследва връзките, които движат нашия натурален свят “.
 Кремена Кунева прочете писмото на украинските българи в пленарна зала 3 ноем 2022 | Кремена Кунева, която е в парламентарната група на " Демократична България ", прочете през днешния ден фрагменти от писмото...
„ От раждането на Слънцето до раждането на морска костенурка, „ Нашата Вселена ” употребява новаторска анимация, с цел да покаже мащаба на небесните сили, които са основали нашата слънчева система, до момента в който модерната камера и CGI технология срещат публиката от близко и персонално с някои от най-емблематичните и  харизматични животни на Земята ", гласи публично изложение на идната продукция.

Морган Фрийман ще озвучи и „ Животът на нашата планета ”, който ще е на екран през през 2023 година Поредицата се концентрира върху 99% от жителите на земята, които „ са изгубени в дълбокото ни минало “, връщайки към живот от дълго време изчезнали същества.

 
               

„ Нашата планета 2 “ ще означи втория сезон на сериала „ Нашата планета “ на Атънбъро, който изследва аргументите за животинските миграции. Новият сезон ще излезе през 2023 година

 
               

Други предстоящи и към този момент доказани от Netflix сериали, които ще се излъчат, са  „ Нашите океани ", „ Нашият жив свят ” и „ Нашият воден свят ".

„ Документалните филми за природата могат да ни оказват помощ да изследваме, открием и оценим чудесата и сложността на света към нас. Историите са неограничени – обгръщат дъгата на историята от най-ранния генезис на Земята доникъде, в която живеем в този момент, до планетата ние сътворяваме за бъдещето. Със зашеметяващо основаване на филми и новаторски технологии, тези кинематографични документални филми довеждат даже най-екзотичните или микроскопични същества от естествения свят до върха на пръстите ни, ” сподели в изказване вицепрезидентът на документалните сериали на Netflix Адам Дел Део.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР